Archive for 2021-01-29

Egy szépségszalon maga a paradicsom a hölgyeknek

Minden nő szeret szépítkezni, mert attól igazán szépnek és nőiesnek érzik magukat, még a gyerekek mellett is. De sajnos sokszor egy kisbaba mellett erre nem sok időnk marad, amitől a hölgyek egy kicsit elveszíthetik az önbizalmukat. Ezért időnként lepjük meg a párunkat, hogy mi vigyázunk a kicsire, amíg ő elmehet egy szépségszalonba pihenni és felfrissülni, aminek biztosan nagyon fog örülni. Hiszen egy szalon minden hölgynek maga a paradicsom, ahol csak kényeztetik, miközben megszépül és pihen. És a SILKY BEAUTY SZÉPSÉGSZALON biztosan tökéletes választás lesz a szépítkezésre, mert rengeteg féle kezelés közül választhatunk. Persze nem kell minden alkalommal összetett kezeléseket kérni, mert időnként egy frissítő arcmasszázs pakolásokkal is elég ahhoz, hogy tökéletesen érezzük magunkat. És érdemes már a húszas éveink közepén elkezdeni a bőrtáplálást, így sokkal később fog elkezdeni öregedni a bőrünk, és a rácok is később fognak megjelenni, aminek minden nő örülni fog. És bizony anyaként ez a két óra pihenés és kezelés mindennél többet fog érni, amitől a mennyországban fogjuk magunkat érezni.

Igyekezzünk megragadni minden jó lehetőséget

Az emberek többsége nem is tud arról, hogy mennyi pályázati lehetőség van, amikkel megkönnyíthetik az életüket. Persze sokan azért nem is foglalkoznak vele, mert túl sok utánajárással jár, de ha jobban belegondolunk, akkor ez nagyon is megéri. Hiszen ha kapunk egy nagyon kedvező összeget jó feltételekkel, akkor miért ne vágnánk bele, hogy jobb életünk legyen. És manapság már segítséget is kaphatunk a különböző pályázatokhoz, így még egyszerűbb lesz a dolog. Így a pályázatírás nem a mi feladatunk lesz, és sokkal nagyobb esélyekkel fogunk indulni, mert a hozzáértő szakemberek pontosan tudják, hogy mire van hozzá szükség. Ezért érdemes rendszeresen figyelni a pályázatokat, nehogy lemaradjunk valami jó lehetőségről. És ez főleg a friss házasok esetében fontos, hiszen nekik nagyon sok jó lehetőség van, hogy elkezdhessék az életüket. Hiszen egy saját ingatlant megvenni nagyon nehéz, de ha van egy jó támogatás hozzá, akkor máris sokkal könnyebb megszerezni az álomotthonunkat.

Hogyan válasszunk könyvvizsgálót?

A Focus Audit Kft. blogbejegyzésben a könyvvizsgálat kapcsán nyújt segítséget az érintetteknek. A könyvvizsgáló választása nehéz feladat, a sikeres döntéshez a Focus Audit Kft. “”Hogyan válasszunk könyvvizsgálót”” című cikkéből szemezgettünk.

“”A gazdasági társaságok könyvvizsgálatát jogszabály írja elő. Több más részletszabály mellett a legfontosabb ismérv a 300 millió feletti árbevétel, vagy az 50 fő feletti foglalkoztatotti létszám. A határértékek az előző két év átlagában értendőek, és felettük jogszabályi kötelezettség a könyvvizsgáló kijelölése. Persze a jogszabályi kötelezettség mellett önkéntesen is megválasztható a könyvvizsgáló. Korábbi bejegyzésünkben részletesebben írtunk a könyvvizsgálati kötelezettségről. Ezúttal arra kérdésre keressük a választ, hogy hogyan válasszuk ki könyvvizsgálónkat.

Mielőtt a társaságunk számára megfelelő könyvvizsgálót keresnénk, nem árt tudnunk, mivel is foglalkozik a könyvvizsgáló. A könyvvizsgálat célja a társaság számviteli beszámolójának hitelesítése. A gyakorlatban a beszámolót a könyvelők készítik, de a jogszabály egyértelműen rögzíti, hogy annak összeállításáért a társaság felelős. A beszámolót a társaság vezető tisztségviselője írja alá. Így a társaság és vezetőjének jogos érdeke, hogy a beszámoló megfelelő legyen.””

A teljes blogbejegyzés elolvasható a Focus Audit Kft. weboldalán. Könyvvizsgálat, audit, adótanácsadás, IFRS tanácsadás – www.focusaudit.hu

Igyunk minél több vizet, hogy szépek és egészségesek legyünk

Az emberek többsége nagyon kevés vizet iszik, ami hosszútávon nem tesz jót a szervezetünknek, hiszen a testünk legnagyobb része víz, ezért ezt fenn is kell tartanunk, hogy egészségesek legyünk. És a bőrünk szépségét is nagyban befolyásolja, mert a vízhiányos bőr fakó és ráncos, amit a hölgyek szeretnének elkerülni. De sokan azért nem fogyasztanak elég folyadékot, mert nem tartják elég tisztának a csapvizet, ásványvízre pedig nem szeretnének annyit költeni. De ez már a múlté, ugyanis a víztisztító berendezés segítségével, tökéletessé varázsolhatjuk a csapvizet, amit így már bátran fogyaszthatunk. És ne gondoljuk azt, hogy ez hatalmas kiadás, mert hosszútávon nagyon is megfogja érni, és az egészségünk ennyit bizony megér. És megfogjuk látni, hogy ha elkezdünk elegendő mennyiségű vizet fogyasztani minden nap, akkor sokkal szebbek leszünk, és bizony jobban is fogjuk magunkat érezni, mert a szervezetünk is tökéletesen fog működni. Ezért vigyük be a napi rutinunkba a vízfogyasztást, mert hosszútávon nagyon is jót teszünk vele a szervezetünknek.