Archive for 2017-02-23

Uroperspekt Orvosi Centrum urológiai és urológiai-nőgyógyászati határterületi panaszok kivizsgálását, kezelését végzi

Az Uroperspekt Orvosi Centrum Budapesten a IX. kerületben, az Üllői út 101. I.em.2.sz. alatt található. A centrum vezetője dr. Majoros Attila Ph.D urológus, nőgyógyász egyetemi adjunktus. A magánrendelésen részletes urológiai (alapvizsgálat, vizeletvizsgálat, ultrahangvizsgálat, hólyagtükrözés) és urodinamikai (vizeletáramlásmérés, hólyagnyomás- és húgycső záróizomnyomás mérés) kivizsgálásra van mód. A betegeket egy teljesen új, családias hangulatú, modern orvosi műszerekkel felszerelt rendelő és kedves munkatársak várják. A vizsgálatok többnyire hétfő és szerda délutáni napokon történnek előjegyzés szerint, de igény esetén felár ellenében van lehetőség egyedi időpontkérésre is. Vizsgálatra bejelentkezni hétköznapokon 16-19 h, szombaton 8-12 h között lehet a 06 20 504 4005 telefonszámon vagy az uroperspekt@gmail.com email címen. A rendelés fő profilja az urológiai panaszok betegségek kivizsgálása illetve a férfi és női vizelettartási zavarok, vizeletinkontinencia, neurogén hólyagműködés, hüvelyi urogenitalis prolapszusok, süllyedések, húgyúti sipolyok, krónikus prosztatagyulladás diagnosztikája és terápiája.

Sörbiciklis városnézés

Előző héten voltunk egy sörbickli túrán, a találkozási pont a Hősök terénél volt. Amikor megérkeztünk, már ott várt ránk a bicikli és a kicsapolt jó hideg sörök. Elindultunk a Ligetben a Vajda Hunyad vára felé, majd tettünk egy kört a Hősök terén, leszálltunk kicsit pihenni meg pár képet is csináltunk a szobroknál és persze biciklivel is. Utána tovább indultunk az Andrássy út felé. Útközben sokat nevettünk, ittunk és tekertünk. Megérkeztünk az Oktogonhoz, ott megfordultunk és elindultunk visszafelé. Sokán álltak meg megnézni minket a turisták még képeket is készítettek rólunk. A hangulat már nagyon jó volt, a csinos hosztesz hölgy is szórakozatott minket és persze csapolta a korsó söröket nekünk. Sok vicces képet készítettünk, hallgathattuk a saját zenénket ami nagyon jó volt. Lassan visszaérkeztünk az indulási pontunkra még koccintottunk egy utolsót majd leszálltunk a bicikliről. Alig várom, hogy legközelebb is összejöjjön a csapat és menjünk újra sörbiciklizni.

Beerbike üzlet

Üzletemberként sokat utaztam az elmúlt években. Minden üzleti utam során próbáltam úgy intézni az üzleti tárgyalásaimat, hogy a szórakozás is beleférjen a programjaimba, és ne szimplán üzleti hétvégéről legyen szó, hanem gondolok a saját szórakozásomra is. A legutóbbi külföldi utam Németországba vezetett, és a helyi partnereim meghívtak különböző programokra. Hazatérve Magyarországra azt találtam ki, hogy összehasonlítom a németországi beerbike árakat az itthoniakkal, és meglepő módon a budapesti beerbike árak sokkal olcsóbbak voltak mint a német árak. Azonnal azon kezdtem el törni a fejem, hogy hogy lehetne a piacra betörni itthon. Sok lehetőségre gondoltam, de az első az volt hogy veszek én is pár ilyen beerbikeot, és saját céget alapítok. Remélem az ötlet nem csak a gondolati síkon marad, bár ahogy magamat ismerem bizos hogy véghez fogom vinni, hiszen egy csodálatos élményről van szó amit mindenkinek ki kell próbálni. A lehető legjobb program arra, hogy összehozza az embereket egy mókás aktivitás közben.

Sörbiciklis szülinap

Születésnapom alkalmából a családom és a barátaim egy sörbickli túrával leptek meg. Nagyon örültem neki mikor megtudtam, hogy ez lesz az ajándékom. A hősök terén volt a találkozási pont. Felszálltunk a biciklire és gyorsan el is kezdtünk tekerni. Nem csak sört ittunk, bár azt a legtöbbet, hanem bort és pezsgőt is kaptunk. Tettünk egy kört a Város ligetben, majd az Oktogon felé vettük az irányt az Andrássy úton keresztül. Sokat nevettünk, jó buli volt! Amikor az Oktogonhoz értünk kicsit megpihentünk, majd újult erővel vágtunk neki a vissza útnak. Visszafelé már nem csak tekerünk, hanem táncoltunk is a sörbiciklin. Hangosan szolt a zene, jó fej volt a sofőr is velünk , élveztük nagyon a túrát. Amikor letelt a 2 óra és visszaérkeztünk egyik barátom elővette a meglepetés tortát, ami persze az arcomban landolt. Ezek után alig akartunk leszállni, de már jött a következő csapat. Remélem lesz még alkalmam a közeljövőben újra sörbiciklizni.

Nem mindegy, hogy honnan rendelünk nyomtatható anyagokat

A megfelelő minőségű alapanyagok beszerzése minden cég életében létfontosságú, azonban egyáltalán nem mindegy, hogy milyen áron tudunk együtt dolgozni a beszállító cégekkel. Semmiképp sem utolsó szempont a megbízhatóság és persze a pontosság sem, éppen ezért ha találtunk egy minőségi beszállítót, semmiképp sem szabad megszakítani vele a kapcsolatot. Sokan komoly és valóban nagyméretű nyomdákkal tartják a kapcsolatot, hiszen ennek köszönhetően akár nagykerként is tudnak működni. A profireklám esetében szintén beszélhetünk minőségről, hiszen a cég nem csak azzal foglalkozik, hogy magán embereket, vagy éppen cégeket kiszolgál, hanem akár nagyobb tételben képes emblémázható anyagokat forgalmazni. Ennek köszönhetően pedig akár nyomtatható pólót, vagy éppen egyéb szublimálható anyagokat is rendelhetünk tőlük, így sem a magas árak, sem pedig az alacsony minőség miatt nem kell majd aggódnunk. Persze ha még csak első vásárlók vagyunk, mindenképp tegyük fel a kérdéseinket, amelyeket az ügyfélszolgálaton rövid időn belül megválaszolnak majd.

Miért jó kártyával vásárolni

A vásárlási szokások az elmúlt években igen csak átalakultak, arról már nem is beszélve, hogy egyre nagyobb mértékben váltja fel a készpénzt a kártyás vásárlás is. Ez többek között azért is következett be, mert sokan már nem személyesen vásárolnak, sokkal inkább az interneten keresztül, ennek köszönhetően viszont mindig kártyával fizetnek. Persze ez egyáltalán nem probléma, viszont mindenképp tény, hogy az eladóknak is igen komoly mértékben változni kellett. Mindenképp fontos, hogy elfogadjanak olyan fizető eszközöket, mint a plasztikkártya, amely nem csak kényelmes, de akár minőségi kedvezmények jogosítására is megfelelő. A cégek éppen ezért az elmúlt években teljes egészében átalakították a kassza körüli részeket, ennek köszönhetően pedig ma már mindenki fizethet kártyával, valamint részt vehetünk és igényt tarthatunk olyan egyedi kedvezményekre, amelyeknek köszönhetően igen csak sokat spórolhatunk. Ez pedig hosszabb távon igen csak jó hír, valamint a vásárlási kedvet is nagyobb mértékben növeli.

A napszemüveg minősége igen csak fontos

A szemünk világa az egyik legfontosabb dolog lehet, amire maximális szinten figyelnünk kell, arról már nem is beszélve, hogy az egyre nagyobb UV sugárzás is lehetővé teszi számunkra, hogy komoly problémák merüljenek fel. Azonban csakis rajtunk múlik, hogy milyen óvintézkedéseket teszünk, ugyanis minél magasabb védelemről gondoskodunk, annál nagyobb biztonságban lehetünk. Persze semmiképp sem utolsó szempont az sem, hogy mennyit tudunk költeni például egy olyan Ray Ban napszemüveg típusra, amely nem csak védelmet garantál nekünk, de emellett még divatos is. Akár női, akár pedig férfi darabokat találhatunk a netes is, ennek köszönhetően pedig mindig megtalálhatjuk a számunkra legjobb megoldást. Ha pedig sikerül egy-egy akciót kifognunk, még sokkal jobban járhatunk, de akár több típust is választhatunk, így mindig jól érezhetjük magunkat a bőrünkben. A világosabb lencsék pedig ugyanúgy garantálják számunkra a védelmet, mint a sötétebbek, amelyeket még mindig sokan viselnek, hiszen így nagyobb biztonságban érzik magukat.

A netes portálok igen sokat segítenek a vásárlás során

Ha egyáltalán nem tudjuk, hogy mekkora méretű fehérneműket vásároljunk, mindenképp érdemes nézelődés közben próbálgatni is. Nem csak azért, mert ennek köszönhetően kényelmes és minőségi darabok mellett tesszük le a voksunkat. Ha viszont arra nincs időnk, hogy személyesen vásároljunk, a netes portálok azok, amelyek maximális szinten kielégítik majd az elképzelésinket és az igényeinket. Persze nyáron pedig a bikini webshop nyújthat nagy segítséget. Természetesen nem utolsó szempont a megfelelő méret kiválasztása sem, amit manapság a melltartó mérettáblázat segítségével könnyedén és gyorsan történhet. Általában a netes portálok kifejezetten odafigyelnek arra, hogy minden egyes termék kapcsán elérhető legyen ez a fajta segítség, hiszen így sokkal könnyebben mehet a vásárlás is, emellett pedig az sem utolsó szempont, hogy egyszerre akár több terméket is vásárolhatunk. Akkor pedig, amikor mindent megteszünk annak érdekében, hogy egy valóban szép és elegáns darabot vegyünk, érdemes folyamatosan nézni a lehetőségeket, hiszen csakis ennek köszönhetően dönthetünk pontosan úgy, ahogyan azt elterveztük a legelején.

A sebességmérő táblák előfordulása

Az utazásaink során rengeteg helyen van sebességkorlátozás. A sebességmérő táblák, melyek az út szélére vannak kihelyezve, minden esetben megadják nekünk, hogy mekkora sebességgel közlekedünk. Nagyon fontos itt megjegyezni, hogy az eddig kihelyezett táblák nem tárolják az egyes mért adatokat, csakis mérik. Rengeteg olyan lehetőség van a technika fejlődéséből adódóan, hogy a mért adatok tárolására is lehetőség nyílik. Ezekben az esetekben már nem csak információt kaphatunk az aktuális sebességről, de ha túl gyorsan mentünk, még csekket is találhatunk a posta ládánkban rövid időn belül. De fontos tisztázni, hogy jelenleg a sebesség mérő tábláknak nem ez a fő célja. Ma Magyarországon általában a közintézmények, az óvodák és az iskolák közelében találkozhatunk ilyen berendezésekkel, melyeknek a célja a fokozott elővigyázatossággal való közlekedésre való felhívás. Tehát amikor egy olyan táblát látunk, mely a sebességünket mutatja, érdemes lassítani, bár különösebb szankciót nem von maga után a megengedett értéktől való eltérés.

Miért érdemes asztalosnál csináltatni a bútorainkat?

asztalos

Ha valóban egyedi és minőségi bútort szeretnénk az otthonunkba, mindenképp érdemes elgondolkozni azon, hogy nem a hagyományos megoldások mellett tesszük le a voksunkat és elmegyünk egy bútor boltba, sokkal inkább felkeresünk egy profi szakembert, aki megold minden problémát és megvalósítja az összes elképzelésünket. Persze manapság egy minőségi asztalos már egyáltalán nem dolgozik drágán, arról már nem is beszélve, hogy a későbbiek során igen csak fontos és lényeges lehet, hogy milyen alapanyag használ a munka során. Természetesen a minőséget már az első pillanatban fontosnak tartjuk, de emellett a bútor megfelelő kihasználtsága is lényeges. Ha pedig színben különleges megoldásra vágyunk, annak sincs semmi akadálya, viszont tény, hogy szem előtt kell tartani azt is, hogy jelenleg milyen bútorok azok, amelyek már megvannak. Hiszen a tökéletes végeredményt csakis akkor élvezhetjük, ha minden apróságra maradéktalanul oda figyelünk. A különleges bútorok pedig örök darabként lesznek jelen az életünkben, éppen ezért igen csak hozzá nőnek a szívünkhöz.