Archive for 2016-08-23

Ne mondj le az outlook naptárbejegyzésediről, ha a Lotus Notes-ot választod!

lotus notes

Szerencsére az Microsoft Outlook és az IBM Lotus Notes is rendelkezik a megfelelő szabványosított importálás / exportálás funkcióval, amelynek segítségével, ha nem is a legegyértelműbben, de azért megoldható a teljes naptárunk átmozgatása az egyik levelezős kliensből a másikba. Az IT Anywhere Wikipédia oldalán ehhez képekkel illusztrált leírást találhatsz. Melynek segítségével nem okozhat problémát a naptár beimportálása Lotus Notesba.

Nem mindegy, hogy milyen módon használjuk a klímánkat

Akár családi házban élünk, akár pedig egy lakásban, biztosak lehetünk abban, hogyha huzamosabb ideig van meleg, nekünk is szükségünk lesz egy minőségi klímára. Természetesen csakis hozzáértő csapattal érdemes dolgoztatni, hiszen a klímaszerelés kapcsán számtalan probléma felmerülhet. Nem mindegy, hogy maga a készülék pontosan hová is kerül, arról már nem is beszélve, hogy a teljesítményt és az adott tér nagyságát is szem előtt kell tartani, amikor készüléket választunk. Ha lehetőségünk adódik rá, mindenképp érdemes hűtő-fűtő berendezést választani, mert így az enyhébb telek esetében is szóba kerülhet az elektromos árammal való fűtés. A mai klímák pedig nem csak magas teljesítménnyel rendelkeznek, de emellett még divatos külsőt is kaptak, ennek köszönhetően pedig a modern lakásokba is könnyedén beilleszthetők. Mivel pedig pontosan úgy állíthatjuk be a készüléket, ahogyan mi szeretnénk, így teljes mértékben személyre szabható a használat. Amire viszont érdemes oda figyelni, hogy a rendszeres klíma használat mellett a tisztításról sem szabad megfeledkezni.

Budapest – street food paradise!

Eating out shouldn’t always mean a multi-course meal with a glass of wine, but every once in a while it’s good to drop by any of Budapest’s street food locales for a quick and tasty bite. Fortunately, the city boasts many delicate eateries that offer fast-and-fine food and speedy service, here we present some of them that are worth trying out. Lets begin our trip in Gozsdu udvar, the worldwide famous UNESCO site.

Fresh pastas prepared here every morning, 2Spaghi is a true Italian-style dining destination found in two distinct locales in central Budapest. Meals are not only available for devouring on the spot, but guests can pick a box of raw pasta of many varieties for takeaway.

An expansive queue lines in front of Bors Gastrobar every day at lunchtime The menu boasts a selection of gourmet soups that are served in paper cups, alongside a few options of freshly-made pastas and crispy baguettes.

Kolbice, the innovative mash-up of “kolbász” (“sausage” in Hungarian) and “burger” is based on luscious grilled beef links made from Grey cattle, along with varied toppings and sauces put between two distinctly shaped sesame-seed buns.

Green Paradise is a true blessing for vegans, testifying to the fact that meals with no ingredients of animal origin can be extraordinarily tasty. Its colorful food-truck fleet in District VII sells pastas and whopping wraps, along with delicious desserts and healthy smoothies.

Good choice for accommodation in the area: All-4U Apartments in Budapest (1075 Budapest, Holló utca 12-14.) info@all-4uapartments.eu

Fontos, hogy minőségi helyet béreljünk cégünk számára

Rengeteg vállalkozás működik úgy, hogy nem a saját épületében tevékenykedik, sokkal inkább bérel egy kisebb, vagy éppen egy nagyobb irodát.

Regus kiadó iroda

kiadó iroda

Ennek a fajta megoldásnak rengeteg előnye van, arról már nem is beszélve, hogy komoly költségeket lehet megspórolni, hiszen nem kell ingatlanba fektetni minden forgótőkét. Emellett pedig lehetőség nyílik arra is, hogy valóban olyan projektekbe tudjuk fektetni a pénzünket, amilyenbe csak szeretnénk. Akkor viszont, amikor még csak a székhely keresésnél vagyunk, mindenképp nézzük meg, hogy a szóban forgó kiadó iroda pontosan milyen feltételek mellett bérelhető, valamint hogy milyen szerződést kell alá írni. Általában véve hosszabb időszakú letöltés kapcsán van arra lehetőség, hogy különféle kedvezményekre tegyünk szert, valamint hogy olyan megállapodást kössünk, amely mindkét fél számára kölcsönösen előnyös lehet. A bérlés kapcsán pedig több variáció is szóba jöhet, hiszen akár teljes egészében bútorozott helyiségeket is használhatunk, ennek köszönhetően pedig egyáltalán nem kell a berendezéssel sem foglalatoskodnunk.

Zsaroló vírus fenyegetés

A számítógépek és az internet önálló használata is megnőtt és ezzel a masszív növekedéssel együtt jelentek meg a kiberbűnözők is, hogy kihasználják az ártatlan felhasználókat, a rosszindulatú szoftverek széles választékával. Ezeknek a fenyegetéseknek a nagy része arra irányul, hogy direkt, vagy indirekt módon pénzt szerezzenek, a tudatlan használóktól. Újabban, megjelent a zsaroló vírus, amely az egyik legproblematikusabb rosszindulatú szoftver kategória időnkben. Két alap fajtája van a ma használatos zsaroló vírusoknak. A leggyakoribb ma az a vírus amely titkosítja a személyes adatokat és fájlokat. A másik pedig lezárja a számítógépet, megakadályozva az áldozatnak a használatot. Ebben a felmérésben a, megtudhatjuk, hogy működnek a zsaroló vírus típusok, nem csak technikai szempontból, hanem pszichológiai szempontból is. Azt is megfigyeljük, hogy ezek a fenyegetések, hogy fejlődtek ki, mik azok a faktorok amelyek ahhoz vezettek, hogy ez vált az egyik legnagyobb problémává és valószínűleg hol fognak előbukkanni legközelebb.

Az intim plasztika egyre ismertebb és kedveltebb beavatkozás

Egyre többen döntenek úgy, hogy nem csak a testük azon részeit teszik tökéletessé, amelyek láthatók, hanem azokat is, amelyek az intim részekhez tartoznak. Ez manapság már ugyanolyan fontos, mint a feszes mell, vagy éppen a lapos has, éppen ezért az orvoslás is igen csak felkészült erre a fajta igényre. Nem csak a magán klinikákon találkozhatunk jobbnál jobb lehetőségekkel, hanem akár olyan különleges helyeken is, mint a szépségszalonok. Természetesen csakis olyan szakemberrel érdemes dolgoztatunk, akik rendelkeznek a megfelelő szakmai tapasztalattal és persze a minőségi felszerelésekkel is, hiszen ha ez nem így van, akkor elképzelhető, hogy hosszabb távon kellemetlen meglepetések érnek majd minket. Amikor pedig szóba kerül az intimplasztika és mi még nem vagyunk ezen a területen tájékozottak, nyugodtan tegyük fel a kérdéseinket, amelyekre igen széles és részletes válaszokat kaphatunk. A beavatkozások kapcsán pedig minden apró részletet elmondanak majd nekünk az orvosok, éppen ezért nem kell félnünk a fájdalomtól, vagy éppen attól, hogy kellemetlenül fogjuk magunkat érezni.

Fontos, hogy minőségi számlázó programmal dolgozzunk

Egyre nagyobb számban kerülünk olyan szituációkba, amikor nem az irodában kell kiállítanunk a számlát, sokkal inkább az ügyfélnél. Éppen ezért az elmúlt időszakban igen csak átalakult a számlázási rendszer is, arról már nem is beszélve, hogy hosszabb távon is sokkal kényelmesebb és biztonságosabb, amikor nem kell a számlázásunkat külön elmenteni és bárhonnan elérhetővé válik. Nem mindegy, hogy pontosan milyen rendszert használunk arra, hogy kiállítsuk a számláinkat, valamint hogy milyen módon tudjuk kezelni magát a felhasználói felületet. Természetesen a felhő alapú számlázó rendszer az egyik legjobb megoldás lehet, arról már nem is beszélve, hogy hosszú távon számtalan előnyhöz juthatunk, arról már nem is beszélve, hogy vannak olyan ingyenes szoftverek, amelyek remekül használhatók. Amikor pedig már évek óta használunk egy bizonyos rendszert, biztosak lehetünk abban, hogy semmi probléma nem fog érni minket, valamint az ügyfelek is tökéletesen elégedettek lesznek. Ha pedig szeretnénk tisztában lenni a bevételeinkkel, annak sincs semmi akadálya, hiszen különféle kimutatásokat is könnyedén készíthetünk a számlázó programmal.