Álláscentrum Egyéb kategória Vízszűrő az egészségért!

Vízszűrő az egészségért!

A víz földi létünk alapvető, nélkülözhetetlen eleme. Mivel az emberi szervezet kb. 60-70 százaléka víz, a sejtjeinkben végbemenő biokémiai folyamatok alapvető közegét alkotó víznek egészségünk megőrzése szempontjából mind tisztaságában, mind összetételében a lehető legmegfelelőbbnek kell lennie. Sajnos, környezetünk állapotának mai szintjén a természetben található vizek szennyezettsége helyenként már Magyarországon is elérte azt a szintet, hogy hosszú távon komoly egészségügyi kockázattal járhat akár már a szűretlen, tisztítatlan csapvíz fogyasztása is. Javasoljuk a vízszűrőt azoknak, akik az elavult, régi csöveken áthaladó, tisztító, fertőtlenítő- és más vegyszerek maradványaitól terhelt, esetenként egészen kellemetlen ízű csapvízben nem bíznak, azt leggyakrabban ásványvízzel, vagy ásványvíznek mondott palackozott vízzel, s különböző „üdítőitalokkal” helyettesítik.
Az évtizedek alatt sem lebomló, környezetkárosító, zsugorfóliába csomagolt súlyos palackok cipelésének kellemetlenségén túl, azok további nemkívánatos mellékhatása, hogy a fogyasztás előtt akár hosszú hónapokig raktározott műanyag palackból különböző vegyi anyagok oldódhatnak ki. Egy hatékony vízszűrő készülék segítségével azonban egyszerre tehetünk jelentős előrelépést környezetünk, és saját egészségünk megőrzése érdekében, hiszen a vízszűrő alkalmazásával megakadályozhatjuk, hogy a természetbe hulladék, szervezetünkbe pedig nem kívánt káros anyag kerüljön.
Az emberi testnek életkortól, terheléstől függően napi 2-3 liter tiszta ivóvízre van szüksége! A vízszűrővel megfelelően kezelt ivóvíz ételeink ízét kifejezetten kellemesebbé teszi, s még bőrünk szépségének is jót tesz!
Az utóbbi években a vízszűrők óriási fejlődésen mentek keresztül. Széles a választékukból már viszonylag könnyen megtalálhatjuk a saját igényeinknek, céljainknak megfelelő típust. Ha csapra, vagy pultra szerelhető vízszűrőt választunk, ügyeljünk arra, hogy a víz nyomása legalább 3.5 bár legyen! Amennyiben ez nincs meg, ajánlott nyomásfokozóval ellátott vízszűrőt választanunk! Bármilyen vízszűrő mellett is döntünk azonban, a használat során figyeljünk arra, hogy ne feledjük el a használati utasításban szereplő karbantartásokat elvégezni, s a szűrőt legalább évente cserélni, hogy vízszűrővel tisztított csapvizünk biztonságosan fogyasztható legyen.

Related Post

A kisbusz bérlés előnyeiA kisbusz bérlés előnyei

Sokszor szükségünk lehet olyan plusz szolgáltatásokra, amelyeknek köszönhetően egy-egy problémát maradéktalanul megoldhatunk. Általában véve a minibusz bérlés sokkal többször szükségessé válhat, mint gondolnánk. Ha például szeretnénk egy családi programot csinálni,