Álláscentrum Egyéb kategória Veszprémi kerékpárút

Veszprémi kerékpárút

A 3,5 km-es veszprémi kerékpárút végigvezet minket a városon, tizenkét állomásból álló útvonalat tekerhetünk végig kerékpárral, közben megcsodálhatjuk a város nevezetességeit. A veszprémi biciklis túrára érdemes megfelelően felszerelt kerékpárral nekiindulni, hiszen a kerékpárút könnyű, ám kanyargós.

Veszprémben több kerékpárbolt van, az egyik legrégebbi kerékpáros szaküzlet a Bikeland, amely a méltán népszerű Merida márkát képviseli és rendkívül széles választékkal rendelkezik. Érdemes megtekinteni a kínálatot, hiszen a kedvezőbb árfekvésű bicikliktől kezdve egészen a prémium kategóriáig rengeteg kerékpár közül választhatunk, így biztosan megtaláljuk a legmegfelelőbbet, legyen szó gyermek-, felnőtt-, vagy tandemkerékpárról. Ha olcsóbban szeretnénk biciklit vásárolni, a kerékpárüzletben számos használt terméket találunk, illetve lehetőségünk van alkalmi áron teszt kerékpárokat is megvásárolni.

A hatalmas választékot a www.ronabike.hu weboldalon tekinthetjük meg, vagy ellátogathatunk a Petőfi Sándor utca 2. szám alatt, ahol személyesen is megtekinthetjük a kínálatot. Telefonos érdeklődés esetén hívjuk a +36 88 787 923-mas telefonszámot.

Related Post