Álláscentrum Etetőkocsi,Szolgáltatás Strapabíró és időtálló etetőkocsik a Gravettitől

Strapabíró és időtálló etetőkocsik a Gravettitől

etetőkocsi

A szarvasmarha állomány optimális tej- és hústermelésének egyik meghatározó eleme a takarmányozás színvonala.

A szarvasmarha telepeken éppen ezért kulcsfontosságú feladatot látnak el az úgynevezett takarmánykeverő-kiosztó kocsik.

A mezőgazdaság és állattartás „nehézipari” gépeként jellemezhetők az ilyen etetőkocsik, melyek gyakran mostoha körülmények közt, akár több mint a nap fele során folyamatosan működnek.

Az etetőkocsi a különböző receptúrák szerinti takarmánykeveréket állítja elő homogén (TMR = Total Mixed Ration) formában, majd juttatja az állatok elé, naponta több alkalommal.

A gép kiválasztásakor mérvadók az adott gazdaság sajátosságai: az állatok létszáma, az istállók közlekedőútjainak szélessége, a tehénállások, etetőutak elhelyezkedése stb. Az etetőkocsik műszaki megoldásuk alapján sokfélék lehetnek, teljesítményüket pedig a tartálytérfogatuk határozza meg, mely szintén változó. Főbb szerkezeti elemei megegyeznek, hiszen a takarmányozás alapvető műveleteinek megfelelően lettek megtervezve, aprólékos mérnöki munka eredményeként. Ezen elemek a takarmánykomponensek berakodása, mérése, aprítás, keverés a szállítás közben, kiosztás-adagolás.

A Gravetti Kft. által forgalmazott takarmánykeverő-kiosztó gépek traktorvontatásúak.

A DETK 146 típusú etetőkocsi kitűnően alkalmas őrölt takarmányok, lisztek és egyéb porállagú anyagok gazdaságos telepi és közúti szállítására, valamint annak fluid ürítésére. 2 tartálya egyenként 3,75 köbméteres. A másik általunk forgalmazott takarmánykeverő az USA Equipment, mely nagyobb térfogatú (15-60 m3), rendkívül gyorsan rakodható. Speciális keverő-aprító csigáinak köszönhetően tökéletes homogenitású keverék állítható elő, az első és utolsó állat is ugyanolyan minőségű és mennyiségű takarmányhoz jut. Ez a takarmánykeverő-kiosztó kocsi megrendelésre készül, az ügyfél igényei szerint.

A Gravetti Kft. története 2011-ben kezdődött a Bivaly tömörítőhengerre szakosodva, majd a mezőgazdasági szegmens igényei alapján takarmányozási technológiával bővítettük palettánkat. Később szolgáltatásaink részévé vált az ipari sátrak építése, mely ma már vezető üzletágunk. Csapatunk célja, hogy a mezőgazdasági vállalkozók megbízható és időtálló munkaeszközeit biztosítsuk, és elégedett, visszatérő ügyfélkapcsolatokat alakítsunk ki.

Címkék: ,

Related Post