Álláscentrum Egyéb kategória Professzionális autófóliázás

Professzionális autófóliázás

Fel szeretnéd dobni az autódat? Unod már a kinézetét? Nem festetnéd le, de különleges színt szeretnél, vagy esetleg matricát keresel rá, ami megy a stílusodhoz? Csak professzionális munkát fogadsz el? Akkor jó helyen jársz! Profi, minőségi autófóliázást vállalunk, több, mint 10 éves tapasztalattal és kellő igényességgel.
Csomagold autódat új színbe, adj neki új stílust! Fényezés helyett rendkívül tartós, olcsó és tiszta megoldás az autófóliázás. Jó választás azoknak is, akik egyedi elképelés alapján dekorálnák autójukat. Többféle hatású és színű fóliánk van, amit 5-12 évig is tartós lehet, és garanciát is vállalunk rá. A legjobb fóliagyártó cégek anyagaival dolgozunk, így széles a választék. Nem lesz nagyobb a vastagsága a fóliának, úgy, mint a fényezésnél, tehát az autó nem veszít értékéből.
Érdemes nálunk dekorálni autódat, hiszen vigyázunk rá. Ahhoz, hogy kiváló minőségben és még tökéletesebben meg tudjuk csinálni autódat, szétszedjük, odafigyelünk, hogy az élek és sarkok is el legyenek dolgozva, hiszen ez megadja a tartósságát fóliának. Az autófóliázáshoz speciális tisztítószereket használunk, hogy az alapja is tiszta legyen, amire dolgozunk. Az autón nem lesz karcolásnyom vagy vágás, hiszen korszerű technológiával dolgozunk.
Ha professzionális autófóliázást keresel, egyeztess időpontot a BÉGÉ Design szakértőivel! Érdeklődni tudsz a honlapon, valamint bővebb információkhoz juthatsz, milyen típusú fóliákat használunk, és ezeket hogyan tesszük fel.

Related Post