Álláscentrum Egyéb kategória Nőtípusok a társkereső oldalakon

Nőtípusok a társkereső oldalakon

társkeresés

A társkeresés kemény dió, különösen, ha társkereső oldalon próbálkozik az ember. Ilyenkor ugyanis egy adatlap és néhány fotó alapján kell eldönteni, hogy megfelelő jelölt-e a másik. Ugyanez persze fordítva igaz: egy adatlappal és a lehető legszerencsésebb fotóval kell bevonzanunk a nagy Ő-t. Nem árt résen lenni, hiszen egyáltalán nem mindegy, hogy mit üzenünk magunkról. A rutinos párkeresők csak néhány pillantást vetnek egy adatlapra, és máris megállapítják, hogy melyik típusba tartozik a tulajdonosa és érdemes-e randiban gondolkodni vele kapcsolatban. Lássuk a legjellemzőbb nőtípusokat az online társkeresők világában!
A bizalmatlan
Sokat sikertelen randin van már túl, és csalódott a férfinemben és nem sok reményt fűz a sikeres társkereséshez, de azért próbálkozik rendületlenül. Mindennap böngészi a randioldalakat, de senkinek sem mer írni, mert a sok csalódás teljesen aláásta az önbizalmát. Ha véletlenül neki ír valaki, gondos elemzésnek vet alá minden szót, keresi az átverést, a hibát, hogy megkímélje magát az újabb csalódástól. Így persze a becsületes jelentkezőknek sincs sok esélye.
A határozott
Pontosan tudja, mit akar, és az nem kevés. Teszi mindezt saját tökéletessége megingathatatlan tudatában. Igényeit nem is rejti véka alá, így csak kevesen mernek próbálkozni nála, azok is csalódottan oldalognak haza a randiról, már ha egyáltalán eljutnak odáig. A határozott nő ugyanis meglehetősen kritikusan kezeli a társkeresők közönségét és erősen szelektál. Így persze két lehetőség van: vagy megtalálja Mr. Tökéletest vagy menthetetlenül egyedül marad. Mi inkább az utóbbit prognosztizáljuk.
A komolytalan
Számára csak időtöltés a társkeresők böngészése, eszébe sincs randizni, hiszen nem ritka, hogy kapcsolatban él. Inkább csak az önbizalmát legyezgetik a jelentkezők, esetleg előszeretettel csinál bolondot belőlük. Ennek haladó verziója, amikor nem is valós adatokat ad meg, hanem kreál magának egy személyiséget, amivel lóvá teszi a randioldalak közösségét.
Az elvont
Igazi művészlélek, akit senki sem ért meg. Abban reménykedik, hogy a társkeresőn megtalálja a másik felét, akivel aztán boldogan élhet, mint a regényekben. Imádja a homályos idézeteket, ezért az adatlapját is telezsúfolja velük, de ha levelezésbe bonyolódik vele egy különösen merész párkereső, ott sem számíthat világosabb kommunikációra, ahogy a randin sem jut közelebb a megoldáshoz.<>
A régi motoros
Igazi veteránnak számít a társkeresésben, mindent kipróbált már és minden megtörtént vele, de azért nyitott további élményekre. Ennek megfelelően profin kezeli a társkereső oldalakat, igazi bajnok a chatben és a randin is tudja, mitől döglik a légy. Ennek ellenére valahogy mindig elkerüli a nagy Ő-t.
A szabadelvű
Jeligéje az lehetne, hogy csak szex és más semmi. Nem keres komoly kapcsolatot a társkeresőn, csak kalandot akar, és ezt nem is titkolja. Gyakori, hogy nem független, de ezt sem hallgatja el a jelentkezők elől. Minden szempontból korrekt tehát, aki egy forró kalandra vágyik, mindenképpen vegye fel vele a kapcsolatot, de aki élete párját keresi, kerülje messzire.
A tudálékos
Adatlapján felsorolja az összes diplomáját, nyelvvizsgáját és egyéb képzettségét, más paramétereiről azonban bölcsen hallgat. Mindig mindent jobban tud, előszeretettel oktatja ki a jelentkezőket, de a társkereső összes tagjára veszélyes, ugyanis hobbit űz abból, hogy rámutasson mások műveltségbeli hiányosságaira. Nem meglepő, hogy randiig szinte soha nem jut el. Nagy valószínűséggel aggszűzként végzi egy könyvtárban.
A toleráns
Hasonló élményei vannak, mint a bizalmatlannak, ám ő inkább úgy kezeli a problémát, hogy mindenkinek ad egy esélyt és mindent elnéz a (leendő) partnerének. Rég nincsenek már elvárásai, a lényeg, hogy párra leljen és ne maradjon egyedül. Épp ennek köszönhető, hogy nagy valószínűséggel magához vonzza a társkereső oldal legproblémásabb figuráit.
A komoly társkereső
Senkit sem szeretnénk kiábrándítani, hiszen a társkeresőkön olyanok is vannak, akik komolyan hisznek abban, hogy megtalálják a nagy Ő-t és boldogan élnek vele, amíg meg nem halnak. Nemcsak hisznek ebben, hanem meg is tesznek érte mindent, így velük érdemes komoly randiban és kapcsolatban gondolkodni.

Related Post