Álláscentrum Parkoló,Szolgáltatás Nem lesz több gondja a reptéri parkolással

Nem lesz több gondja a reptéri parkolással

parkoló

Jól tudjuk, hogy sokan vannak, akik legszívesebben a saját autójukkal közelítenék meg utazás előtt a repülőteret, mivel így a legkényelmesebb, és semmihez nem kell igazodni, azonban Ferihegy parkolás szempontjából kihívásokat rejt. A gépkocsit nem lehet csak úgy otthagyni hetekre, vagy akár hónapokra, a különböző veszélyekről nem is beszélve. 

Reptéri parkolónkat azért hoztuk létre, hogy elősegítsük ügyfeleink gondtalan és gördülékeny utazását.

A gyakran csak Vecsés parkoló néven emlegetett létesítmény a Liszt Ferenc repülőtértől mindössze néhány percnyire található. A parkolótól a Ferihegy 2A és 2B terminálokhoz, illetve vissza a parkolóhoz ingyenes transzfert biztosítunk; légkondicionált kisbuszainkkal elvisszük Önöket a lehető legközelebb a reptérhez, és természetesen a behajtási díjat is magunkra vállaljuk. A visszaérkezést is gördülékennyé tesszük; miután átvette csomagjait, elég minket felhívnia, és mi tíz percen belül megérkezünk a megadott terminál érkezési szintjére és visszavisszük Önöket a parkolónkba. 

Érkezzen bármelyik irányból is, a Ferihegy Airport Parking gyorsan és egyszerűen megközelíthető az M0 autópálya felől, illetve a Repülőtéri gyorsforgalmi úton. Vecsésen belül a tájékozódást segítik a  menetiránynak megfelelő oldalon kihelyezett, F.A.P. logóval ellátott irányítótábláink is. 

Áraink fapadosak, tehát bárki számára megfizethetőek, azonban szolgáltatásaink magas színvonalából nem engedünk. Online foglalási rendszerünk könnyen használható és remekül optimalizált.

Non-stop nyitva tartunk, és a ránk bízott gépkocsikat a nap minden egyes percében őrizzük.

A biztonságról egyebek mellett éjjellátós kültéri kamera rendszer gondoskodik. Az akár háromszáz férőhelyes parkolónk rendelkezik fedett beállási lehetőséggel is. Köztudott, hogy az autók, pontosabban az akkumulátorok nem kedvelik a hosszas tétlenséget, emiatt bevezettük indítóakkumulátor töltés szolgáltatásunkat is, amit sokan csak „bebikázás” néven ismernek. 

Amennyiben hosszú távra tervez, és legalább fél évre elutazik, reptéri parkolónkkal van lehetősége egyedi feltételek szerinti szerződést is kötni. Cégünk abban az esetben is a segítségére lehet, ha nem autóval kívánja megközelíteni a ferihegyi repteret. Ha vonattal vagy autóbusszal utazik Budapestről, kedvező árú transzferszolgáltatással állunk rendelkezésére partnercégen keresztül. 

Látogasson el hozzánk, és legyen Ön is egy a számtalan elégedett ügyfeleink közül! Személyesen garantáljuk, hogy velünk a lehető legjobb döntést hozza.

Related Post