Álláscentrum Egyéb kategória Modern konyhabútorok az Aachen Design-tól

Modern konyhabútorok az Aachen Design-tól

konyhabútor

A modern konyhabútor vagy minimál konyhabútor letisztult formákkal rendelkezik, még fogantyú sem áll ki belőle. A konyhabútor árakkal meg vigyázni kell, mert nem létezik százezer forintos egyedi konyhabútor. Cégünk specialitása még az exkluzív fogorvosi bútorok gyártása. A konyhabútor készítés akkor minőségi, ha az alapanyag csúcsminőségű, ami nem olcsó.
A minőség alapja az egyediség, mert az nekünk készül, és ez látszik is rajta. Csúcskategóriás vasalatok, karcálló fényes és matt festett ajtófrontok, akár motoros nyitású ajtókkal az AACHEN Design bútorok jellemzője.
A konyhabútor ma a lakás dísze és egyértelműen a legdrágább eleme, aminek annak is kell látszania, méghozzá évtizedeken át. A lapraszerelt nem ilyen, és az elemes bútorok sem. Hogy lesz vízálló a munkalapok összeillesztése? Hol tátong majd a lyuk a bútor és a fal között? Miből lesz a takargatás, ha lesz egyáltalán? Mi lesz, ha hamarosan a karcos ajtófrontok, a 4-5 év múlva szoruló fiókok és lógó ajtók?

Válassza az AACHEN Design minőségi egyedi konyhabútort, ha 10 vagy akár 20 év múlva is gyönyörködni akar a konyhabútorában!

Related Post