Álláscentrum Egyéb kategória Mi van az Erotikus Munka után? Keress milliókat könyvírással!

Mi van az Erotikus Munka után? Keress milliókat könyvírással!

erotikus munka

Vegyük például Mártát, aki egy független küszködő szerző volt, aki leginkább sci-fi és horror témájú könyveket írt. Sikertelen évek sora telt el, mire rájött: „Miért nem írok olyanról, ami érdekli az embereket? Miért nem használom ki a múltbéli erotikus munka tapasztalatimat?”
és Bumm! Itt kezdődött a felfelé vezető út!
Így 2012 augusztusában elkezdte írni az erotikus témájú könyveit, egészen pontosan 123-at, és na tippelj mi történt, bevállt neki! Sikerült, végre olyan íróvá válnia, amire mindig is vágyott! Több ezer kanos, kiéhezett olvasó vásárolja, és olvassa kötetit nap, mint nap! Egy évvel később 2013 augusztusában mindenféle erőfeszítés nélkül Márta 3 millió forintot keresett! Csak abban az egy hónapban!
Szóval hogyan is csinálta?
1., Neki az írás nem csak egy hobby volt, a munkájává tette, az életévé
2., Minden könyvét sorozatként írta meg
3., Megfigyelte melyek azok a könyvet, amiket visznek, és mik azok amiket nem.
4., Felhasználta a saját múltját alapnak, így a valós szituációkkal könnyebb azonosulni az olvasónak
„Valamit fontos megértened! Ez nem mind a szexről szól! Persze fontos szerepe van az erotikának az ilyen jellegű könyvek esetében, de sokkal fontosabb egy jó sztori, mint a kemény szex jelenetek. Ha hosszútávon meg akarod tartani az olvasóidat, erre a pontra koncentrálj!
Figyelj a karaktereid kidolgozására! Mindig kellenek a dinamikus, szenvedélyes szereplők, hisz a nagy szerelmi jelenetekhez ők is kellenek, de ne feledkezz meg az átlagemberről, aki majd azonosulni próbál, ezért olyan karaktered is legyen, aki miatt tovább olvasnak.. Ismerd meg a célközönséged, tudd meg mire van szüksége az olvasóidnak!
Légy bátor, kockáztass! Sosem tudom eléggé hangsúlyozni, légy kreatív, légy egyedi, ha sikeres akarsz lenni. Annyi féle képen le lehet írni egy átlagos szex jelentet, ne válj te is unalmassá! Azért olvassák az ilyen témájú könyveket, hogy valami újat lássanak, „tapasztaljanak”, add meg nekik ezt az élményt!
A jó szexhez nem kell nagy szerelem is.. Miközben a romantikus törtnetek a piacvezetők, ne becsüld alá a nyers szexet! Ez lehet szórakoztató, vagy érdekes is a karaktertől függően.
Az erotikus könyvek írása igencsak szórakoztató tud lenni, és jövedelmező is! De mint minden műfajban itt is vannak szabályok, amit a szerzőnek be kell tartani. A lényeg azonban hogy élvezd, amit csinálsz, élvezd az írást, és légy biztos benne hogy a célközönséged az első. Sok szerencsét!

Related Post