Álláscentrum Emelőgép kölcsönzés,Szolgáltatás Megfizethető emelőgép kölcsönzés cégeknek és magánszemélyeknek is

Megfizethető emelőgép kölcsönzés cégeknek és magánszemélyeknek is

kosaras emelőgép bérlés

Emelőgépeinket még ma is gyakran nevezik darunak, vagy darus kocsinak, azonban ki kell emelni, hogy teljesen más jellegű eszközökről van szó.

Igaz ugyan, hogy első ránézésre némileg hasonlítanak, különösen kinyújtott állapotban, azonban a daruk funkciója a rendkívül nehéz tárgyak emelése; ennek köszönhetően sokkal nagyobb és nehezebb gépekről beszélhetünk.

Ezzel szemben a kosaras emelőgépeket arra tervezték, hogy lehetővé tegyék a magas helyeken történő biztonságos és hatékony munkavégzést. Terhelhetőségük ritkán haladja meg a néhány száz kilogrammot, mivel nehéz tárgyak helyett munkásokat kell a levegőbe emelniük. 

Nem titok, hogy a kosaras emelő árak nem alacsonyak, legyen szó bármilyen típusról is, ezért a bérlés az esetek 99%-ában sokkal jobban megéri.

Az emelőgép kölcsönzés az Ódor Klíma gépkölcsönzőjének jóvoltából elérhető cégek, önkormányzatok és magánszemélyek számára is. Az önjáró személyemelők hatalmas segítséget jelentenek például olyan munkák során, mint közvilágítás szerelése, bádogos munkák, kémények építése vagy javítása, magas fák gallyazása, épületek belső karbantartása, szigetelése vagy csarnokok szerkezetszerelése; a sor szinte a végtelenségig folytatható. 

Bár egy emelőkosárral dolgozni biztonságosabb, mint például egy létrán egyensúlyozni, mivel viszonylag jelentős magasságokról beszélünk, emelőgép használatakor elengedhetetlen, hogy betartsunk minden munkavédelmi előírást. A gépkezelői engedély nem léte azonban nálunk nem akadály, hiszen az eszközök bérelhetőek tőlünk nem csak önmagukban, hanem akár tapasztalt kezelőszemélyzettel együtt is. 

Kölcsönzés előtt figyelembe kell venni, hogy a megrendeléseket érkezési sorrendben teljesítjük, ezért mindenképpen érdemes legalább egy-két héttel korábban lefoglalni az emelőgépet. 

Mivel minden feladat és munkaterület eltérő jellemzőkkel bír, bérlés előtt fel kell mérni, hogy az adott emelőgép mennyire alkalmas a munkára. Ez többek között magába foglalja annak a meghatározását, hogy a maximális emelőmagasság elegendő-e, vagy hogy egyáltalán elboldogul-e a terepen az eszköz. A választásban természetesen segítségére lesznek munkatársaink, hívjon minket bizalommal!

Related Post