Álláscentrum Egyéb kategória Legyen a jóga az új szenvedélyed

Legyen a jóga az új szenvedélyed

Testi és lelki felfrissülésre vágysz? Legyen a jóga az új szenvedélyed! A Dharma Jógastúdió Budapesten, változatos jógaórákkal, tanfolyamokkal, és workshopokkal várja a kezdő és haladó jóga gyakorlókat. Órarendünkben különböző jógairányzatok, tematikus órák közül választhatod ki a számodra leginkább megfelelőt:
– Hatha jóga: az ellentétes erők harmonizálására törekszik a test, szellem és lélek kiegyensúlyozása által. A hatha jóga ezért mindig a fizikai és mentális gyakorlatokat egybekötve törekszik a harmónia megteremtésére. Kezdőknek és haladóknak is egyaránt ajánlott.
– Vinyasa flow jóga: a hatha jógára épülő dinamikus irányzat, ahol a kitartott jógapózok statikusságát az ászanák légzéssel összehangolt egybekapcsolása váltja fel. Minden mozdulatot a be- és kilégzéshez köt. A mozdulatok intenzitása nő, és az ászanák folyamatos váltogatása mozgásban tartja a gyakorlókat.
– Astanga jóga: ez egy dinamikus jellegű óra, melyben a légzés és a precízen végrehajtott mozdulatok harmóniája alapozza meg az ászanák sorozatát. Az astanga órák gyakorlatsorozatai kötöttek, az órák összesen hat sorozatból állnak. Az órákat lendület, erő, intenzív koncentráció jellemzi. Célja a test és lélek megtisztítása.
– Iyengar jóga: a hatha jóga egyik módszere, B.K.S. Iyengar jógamester tanítására épül. Biztonságos és szisztematikus fejlődést biztosít egyéni javítással, különböző segédeszközök használatával az egyéni adottságokhoz alkalmazkodva. Fejleszti az erőnlétet, stabilitást, flexibilitást és a koncentrációt.
– Gerinctorna: a jóga és gyógytorna alapjait felhasználva a gerinc, hát és derék környéki esetleges fájdalmak megelőzésére és megszüntetésére irányul. Napjaink ülő és mozgásszegény életmódja nagyban hozzájárul a hát- és derékpanaszok korai kialakulásához, melyet egy, a hát izmaira koncentrált gyakorlatsor nagymértékben enyhíthet.
– BodyART: ez egy Yin-Yang elméleten alapuló, holisztikus edzésforma, melynek központjában az ember, mint test, lélek, szellem hármas egysége áll. Fő elemeit a jógából és a gyógytornából veszi. A hangsúly itt nem az egyes izomcsoportokon, hanem a test egészén van.
Keress minket jóga Budapesten az Oktogonnál!

Related Post