Álláscentrum Szépségápolás,Szolgáltatás Kezdő pedikűrös vagy? Erre figyelj oda!

Kezdő pedikűrös vagy? Erre figyelj oda!

pedikűrös továbbképzés

A legtöbb ügyfél a pedikűrt egyfajta rituálénak tekinti. Kellemes légkör, zökkenőmentes kommunikáció, kellemes talpmasszázs és tökéletes eredmény – mindez vonz és ellazít. A kiváló szolgáltatás, a minőségi munka és az egyéni szempontokra fókuszáló megközelítés egy olyan mesterhármas, amely segít egy pedikűrösnek abban, hogy új ügyfeleket vonzzon, és ne veszítse el a már meglévő kuncsaftkört sem.

De ez még nem minden! Fedezd fel azokat a titkokat, amelyek segítségével pedikűrösként nagyon jó benyomást kelthetsz a vendégeidben!

  • Tartsd rendben a szalont. Mindennek tökéletesnek kell lennie. A munkaeszközök felületén nem lehetnek szennyeződések, foltok és még a legkisebb porszemcsék sem. Tegyél érdekes magazinokat könnyen elérhető helyre – ezeket akár a pedikűr során is elolvashatja a kedves ügyfeled.
  • Fontos a megjelenésed. A ruházatnak ízlésesnek és tisztának kell lennie. Ha pecsétes egyenruhát vagy kötényt viselsz, az azt a benyomást keltheti a vendégeidben, hogy számodra a professzionális tisztaság nem elsődleges szempont.
  • Koncentrálj a pedikűrös továbbképzések lehetőségeire: a vendégeid elvárják tőled, hogy az aktuális innovatív eljárások birtokában, professzionális kaliberekben figyelj rájuk.
  • A klienssel való kommunikációnak kötetlennek és könnyűnek kell lennie. Kerüld a stresszes és kényes témákat, fókuszálj egy kellemes beszélgetés attitűdjére. Fontos, hogy az ügyfeled jól érezze magát a társaságodban, illetve kizárólag pozitív emóciókkal azonosítsa a szalonodat.
  • A használt körömreszelők opcióját minden ügyfél után kötelezően el kell távolítani. A higiénia biztosítása érdekében a pedikűrhöz érdemes cserélhető csiszolókupakokat használni a köröm- és lábreszelőn.
  • Kövesd a szerszámok sterilizálásának szabályait. A speciális tisztítók garantáltan elpusztítanak minden szennyeződést, és nagyobb hatásfokkal működnek, mint a sztenderd fertőtlenítőszerek.
  • Szereld fel a szalont a biztonsági és működési előírásokra vonatkozó útmutatóval. Nem árt, ha a vendégek tisztában vannak az előírásaiddal, és így te is jóval fesztelenebbül működhetsz a társaságukban.

Related Post