Álláscentrum Egyéb kategória Karácsony a kutyával – ő is kapjon ajándékot?

Karácsony a kutyával – ő is kapjon ajándékot?

A kutya a legtöbbünknek családtag, ezért egyértelmű, hogy az olyan nagy ünnepek, mint a Karácsony őket is érinti. Vitatható persze, hogy négylábú társaink mennyit fognak fel az ünnepekből, de abban a legtöbb szakértő egyetért, hogy a karácsonyi készülődés, izgalom, sütés-főzés őket is felfokozott állapotba hozza.

 

 

És ha már minden családtag kap valami apróságot Karácsonykor a fa alá, akkor ebünk sem maradhat ki a sorból. De minek is örülne a kutyus? Annak biztosan, aminek egész évben: a jutalomfalattal és a játékkal nem lehet mellé lőni!

 

Ám ilyenkor – ahogy magunkat és ismerőseinket is – általában egy kicsit exkluzívabb karácsonyi ajándékkal lepjük meg négylábú társainkat. Olyanra, amire év közben nem szánnánk időt vagy pénzt. Lecserélhetjük például több éves nyakörvüket egy teljesen egyedi, névvel vagy akár képpel ellátott nyakörvre! Minden kutyusnak trendi kiegészítő lehet egy kutya kendő, amit ma már bármilyen vicces felirattal, képpel készíttethetünk, és nem csak télen, hanem egész évben divatos viselete lesz kedvencünknek.

A biléta is olyan kötelező felszerelés, ami nagyon hasznos és fontos, mégis keveset gondolunk rá, általában letudjuk egy olcsó címtartóval a vásárlást. De ezzel is kifejezhetjük négylábú társunk egyéniségét! Lehet szív alakú, vagy éppen csont formájú, egyszínű vagy fényképes, a modern világot követőknek pedig akár QR kódos is, amire rengeteg információ elfér, nem csak a szokásos cím-telefonszám kombó.  Hidd el, mindenki a csodájára fog járni!

De ne csak a kutyákra, hanem a kutyásokra is gondoljunk ilyenkor! Az ebmániások születésnapra, névnapra  is szívesen fogadnak mindenféle kutyás cuccot, de Karácsonykor tuti telitalálat egy ilyen használati, vagy dísztárgy, amelyre saját kedvence fotóját is rátetethetjük, valamilyen kedves vagy vicces felirattal.  Az egyedi ajándékokat készítő vállalkozások a legkülönfélébb termékeket kínálják Karácsony táján: bögre, póló, egéralátét, táska, nyaklánc, hűtőmágnes, öngyújtó vagy éppen telefontartó. Hosszan sorolhatnánk még az érdekes ajándékötleteket, a lényeg, hogy a megajándékozott egyéniségéhez, hobbijaihoz passzoljon maga a tárgy, és ha saját kutyája néz vissza róla, biztosan örülni fog neki!


 

Related Post