Álláscentrum Egyéb kategória Extra csokoládé, extra csomagolás

Extra csokoládé, extra csomagolás

Szinte mindenki szereti a jó csokoládét. Érdemes azokat a fajtákat választani, melyek valódi alapanyagokkal, adalékok nélkül készülnek. Ezek a finomságok általában kézműves csokoládé műhelyekben készülnek. A DantoniChocolate weblapján előre összeállított csokoládé válogatásokat találsz, a felhasznált alapanyagok és ízek szerint. Választhatod a tiszta gyümölcspürékkel készült kézműves csokoládé bonbonválogatást vagy az intenzív gyümölcszselés variációkat is.

Ha a dióféléket kedveled jobban, akkor találsz marcipános, diómarcipános és pisztáciás változatokat is.

Nézz be hozzánk és válogass kedved szerint!

A kézműves csokoládé fényét tovább emeli az ízléses csomagolás. Akár bonbont, kandírozott gyümölcsöt, mandularopogóst vagy más finomságot választottál, igényesen becsomagolva küldjük el neked. Ha kedvet kapsz ahhoz, hogy saját magad vegyél részt a csomagolás kialakításában, akkor bátran vágj bele. Találsz néhány extra csokoládé csomagolás ötletet, mellyel különlegessé és egyedivé teheted a kiválasztott csokoládét.

Tegyél rá szalagot, egy romantikus masnit vagy színesítsd a csomagolást egy hagyományos viaszpecséttel, mely régi korok titokzatos világát idézi. Válaszd azt az extrák közül, amelyik a legjobban kifejez téged.

Related Post