Álláscentrum Egyéb kategória Érdekes tények szexről és erotikáról

Érdekes tények szexről és erotikáról

erotikus munka

46%-a a nőknek hamarabb mond le a szexről 2 hétig, mint, hogy ugyanannyi ideig mellőzze az internetet, az Intel egy felmérése szerint. Ennyire fontos az internet, vagy ennyire unalmas a szex?

Az egyik legforgalmasabb erotikus munka portált főleg nők használják, de egyre több férfi is a felnőtt munkákkal szeretne meggazdagodni, ezt igazolja a google keresőszavak statisztikája is.

– Akarsz elsöprő orgazmust? Tartózkodj mindennemű szexuális aktivitástól 3 hétig. Ennyi idő kell ahhoz, hogy a tesztoszteron a maximumát elérje, és ezzel együtt a libidód is, írja egy tanulmány a World Journal of Urology szaklapban.

– Minden évben 500-1000 közötti haláleset történik erotikus fulladás miatt. Ez egyenlő a New York-i gyilkosságok számával évente.

– A spanyolok, a brazilok, és az olaszok a legjobb szeretők. A legrosszabbak? A németeket túl „illatosnak” találták, az angolokat lustának a svédeket pedig túl gyorsnak.

– Felejtsd el a zuhanyozást az erotika után. Az emberek 36%a (35 éves kor alatt) rögtön a Facebook és Twitter elé ül, a Retrevo szerint.

– Minden másodpercben 7 Viagra tablettát adnak el.

– Az óvszer szó angolul contraceptive, németül Schwangerschaftsverhütungsmittel. Mire kimondod, már késő.

– Azok az emberek akik 3x szexelnek egy héten, 4-7 évvel fiatalabbnak néznek ki.

– A sztripperek több pénzt keresnek amikor ovulálnak. Tudósok szerint ez a testből felszabaduló feromonok miatt van.

Related Post