Álláscentrum Klíma,Szolgáltatás,Windex hőszivattyú Energiatakarékos fűtés és hűtés magas energiahatékonysági aránnyal

Energiatakarékos fűtés és hűtés magas energiahatékonysági aránnyal

windex hőszivattyú

Napjainkban a globális felmelegedés egyre sürgetőbb problémának számít, ezért mindannyiunk közös érdeke, hogy mindennapi életünk során is minél kevesebb károsanyaggal terheljük a környezetünk.

Az elmúlt években során mind a tudományos világ, mind a különböző országok vezetésének a figyelme az üvegházhatás irányába fordult. A globális felmelegedést a többség által elfogadott vélemény szerint az üvegházhatást fokozó vegyi anyagok, illetve a CO2 kibocsátása okozza.

Ma egy átlagos otthon ökológiai lábnyomának több mint fele a fűtéshez és hűtéshez kapcsolódik. Ha a többség energiatakarékos, hőszivattyús technológiára épülő fűtési, illetve hűtési megoldásokra váltana, évente több százmillió tonnányi szén-dioxiddal kevesebb kerülne a légkörbe.
Mindezek mellett az általunk forgalmazott hőszivattyúk környezetbarát R-410A hűtőközeget használnak, ami nincs hatással az ózonrétegre és gyakorlatilag meggyújthatatlan normál körülmények között.

Egy Windex hőszivattyú nem csupán környezetkímélő, hanem számos más előnnyel is rendelkezik, aminek köszönhetően nem csupán új épületek esetén jelent észszerű választást, hanem a már meglévő, de végérvényesen elavult, vagy költséges szerelésre szoruló fűtési rendszer leváltására is tökéletes megoldás. Képes rendkívül gyorsan felfűteni, illetve lehűteni a komfortteret, miközben működése minimális zajjal jár. Komfortosság tekintetében szintén élen jár, hiszen a legtöbb fűtési vagy akár hűtési megoldással szemben a beállított értékeket tartja, tehát egyenletes hőmérsékletet biztosít, kilengések, illetve folyamatos ki-bekapcsolások nélkül.

Kínálatunk rendkívül széles, tehát lakóépületek mellett ipari vagy kereskedelmi létesítményekbe alkalmas készülékeket is forgalmazunk.

Általánosságban elmondható, hogy használatuk akkor éri meg igazán, ha a légtömeg túl nagy a hagyományos légkondicionálók számára, vagy több, lehűtendő, illetve felfűtendő helyiségről van szó. Más esetekben egy modern, energiatakarékos légkondicionáló is ideális. Cégünk a Windex termékeinek kizárólagos magyarországi forgalmazója, azonban Windex klíma és hőszivattyú mellett például a Gree, Syen vagy a Daikin termékeit is értékesítjük.

Csapatunk 2000 óta foglalkozik klímaberendezésekkel, illetve szellőző- és hűtő-fűtő rendszerekkel az ország nyugati felén (Keszthely, Hévíz és Zalaegerszeg vonzáskörzetében), ezért az Ön számára leginkább ideális termék kiválasztását, illetve beszerelését is nyugodt szívvel ránk bízhatja.

Fontos azonban megjegyezni, hogy pontos árajánlatot az esetek döntő többségében csupán azután tudunk adni, hogy elvégeztük a helyszíni felmérést. Ennek hiányában ugyanis lehetetlen megmondani, hogy egy adott feladat hány szakember munkáját és mennyi időt igényel.


Hasonló cikk: A hőszivattyú nem csak az új ingatlanok esetében kiváló választás


Related Post