Álláscentrum Szolgáltatás,Szőnyeg webáruház Egy szép futószőnyeg életre kelti a folyosót

Egy szép futószőnyeg életre kelti a folyosót

futószőnyeg

Egyre többen választanak parkettát az otthonukba, mert nagyon jól mutat és könnyű tisztán tartani.

De sokszor nem használunk elég színt a szobákban, folyosón így komornak érezhetjük a helyiségeket, főleg ha sötét a padló, amitől bizony nem lesz jobb a hangulatunk. Persze ez nem azt jelenti, hogy akkor tele kell zsúfolnunk a helyiségeket, mert akár egy szép szőnyeggel is megváltoztathatjuk a hangulatot. Ha valami különleges megjelenést keresnénk, akkor a futószőnyeg tökéletes választás lesz a folyosó „felturbózására”.

Szinte azonnal észre fogjuk venni a változást, mert szinte életre fog kelni a folyosó, amitől máris jobb kedvünk lesz.

Futószőnyegnek a lakások, házak folyosójába helyezett hosszú szőnyeget nevezzük. Minden lakás rendelkezik folyosóval, amelyet érdemes feldíszíteni, hisz itt közlekedünk a legtöbbet és a vendég is ez a helyiséget látja meg először. Nem csak folyósoka tehetünk futószőnyeget, hanem kiegészítő szőnyegként is alkalmazhatjuk akár konyhába is.

Hálószobákba az ágy két szélére is rakhatunk szőnyeget. Nappalikba gyönyörűen mutat a bútorok vagy kandallók előtt. Így sokkal jobb érzés lesz a kanapéról is lelépni egy puha szőnyegre, mint egy kemény és hideg padlóra.  Egy nagyméretű nappali szőnyeg kiegészítőjeként is használhatjuk, csak ilyenkor ügyelni kell arra, hogy a nagyméretű szőnyeghez passzoljon színben.

Konyhai futószőnyegnek ajánljuk az indiai Kilim szőnyeget, mivel ezek könnyen tisztíthatóak, moshatóak.

Néha ilyen egyszerű kiegészítőkkel is hatalmas változásokat érhetünk el, ezért keresgéljünk dekorációkat és kiegészítőket az otthonunkba.

Milyen futószőnyeget válasszon?

Nagyban függ attól, hogy folyósoról nyíló szobákban milyen szőnyegek vannak. Mennyire kell, hogy passzoljon a futószőnyeg a nappali szőnyeghez vagy éppen a hálószoba szőnyeghez.

A Carpetdepo szőnyeg outlet segít kiválasztani a megfelelő futószőnyeget otthonának! Nézze meg szőnyegáruházunk kínálatát és rendeljen online kényelmesen. Ne féljen, ha nem illik a helyiséghez a szőnyeg, a Carpetdepo gondoskodik az INYGYENES visszaszállításról.

Related Post