Álláscentrum Egyéb kategória Chiptuning: ha kell egy kis plusz

Chiptuning: ha kell egy kis plusz

chiptuning

A klímás autójában is duplán leizzad egy-egy előzésnél, amikor a szembejövő vészesen közeledik, a motor csak erőtlenül búg, szinte megáll az idő… olyan érzés ez, mintha húznák hátulról, vagy elfelejtette volna kiengedni a kéziféket. Életmentő lehet ilyenkor egy Rigotech chiptuning, amely biztonságosan szabadítja fel a gyár által is betervezett extra lóerőket, és kocsija életre kel, felébred a ’kómából’.

A kis köbcentis pl.: 1.2 – 1.6 benzin üzemű motorok jellegzetessége, hogy az alsóbb tartományban lusták, erőtlenek és csak ha az ember pörgeti őket, akkor mutatnak némi hajlandóságot, hogy gyorsítsák az autót. Ilyenkor nyáron, ha a klímát bekapcsoljuk, akkor a többlet üzemanyag fogyasztáson túl az egyik legzavaróbb dolog, hogy ebben az egyébként is gyenge, alacsony fordulati tartományban további 10-15 lóerőt veszünk el a motortól. Egy minőségi motoroptimalizálás, beállítás (Rigotech chiptuning) éppen ezt a kiesést pótolja, és nem csak nyáron, hanem az év minden napján egy erősebb, dinamikusabb, ráadásul kedvezőbb fogyasztású autót vezethet, hogy az előzést be is tudja fejezni. A dízelesek se szomorkodjanak, ezeket a kocsikat is klasszul fel lehet „ébreszteni”, persze ügyelni kell, hogy kizárólag biztonságos és gyári módszerekkel közelítsünk, ha kell egy kis plusz. A www.rigotech.hu oldal hasznos és ingyenes leírásokkal segít eligazodni az autótuning módszerek, és a hazai chiptuning kínálat útvesztőiben. A Rigotech chiptuning az egyik első hazai tuning cég és weboldala vezető a tuning technikákkal kapcsolatos cikkek publikálásban.

Related Post

szűréstechnika

Ipari szűréstechnikaIpari szűréstechnika

Az iparban az egyik leggyakoribb technológiai eljárás a szűrés, ahol különböző anyagokat, anyagminőségeket kell minél hatékonyabban, gazdaságosabba elválasztani egymástól. Az ipari szűrés, a szűréstechnika nagyot fejlődött az utóbbi években, évtizedekben,