Álláscentrum Egyéb kategória Bozontos és kényelmes kiegészítő: a shaggy szőnyeg

Bozontos és kényelmes kiegészítő: a shaggy szőnyeg

Otthonosabbá tennéd a lakásod? Nem kell százezreket költened, hogy feldobd a környezeted, sőt! Egy kis átrendezés, néhány új, olcsóbb kiegészítő és teljesen másképp fogod magad érezni.
Sokszor már egy átrendezés is elég, hogy dobj egy kicsit az egyhangúságon. De olyan apróságokkal is, mint egy új ágy- vagy kanapétakaró, díszpárna, tükör vagy falikép jelentős változásokat érhetsz el. Mégegy szuper kiegészítő otthonodba egy pihe-puha, meleg szőnyeg. Nem teljes padló kárpitra gondolunk, csupán egy mókás vagy elegáns szőnyegre, amit a szoba közepére vagy a bútorok közé téve lágyíthatod a teret.
A Szőnyeg Katalógus webáruházban többszáz szőnyeg közül választhatsz akár konyhába, hálószobába, nappaliba, előszobába is. Minden helyiségnek megvannak az ideális típusai, forgalmas helyre például rövidszálú, könnyen tisztítható fajtákat javaslunk, de akár egy rongyszőnyeg is jó választás, amit a mosógépben is moshatsz.
Ha inkább hálóba vagy nappaliba keresel valami kiegészítőt, vess egy pillantást shaggy szőnyeg palettánkra! A puha tapintású, bozontos shaggy szőnyegek egyszerre nyújtanak kényelmet és funkcionálnak dekorációként otthonodban. Mivel takarításuk kényesebb, mint a rongyszőnyegeknek, ezt kevésbé frekventált helyre ajánljuk. Tökéletesek tehát hálószobába, illetve nappaliba akkor, ha nem szoktatok gyakran nassolni a kanapén. A morzsák, akilöttyent üdítő vagy vörösbor bizony ellenségei ennek a szőnyegnek (valójában mindegyiknek). Ha vigyázol rá, a shaggy szőnyeg nagyon hálás darab! Sűrű, bozontos anyaga már ránézésre is vidám, megnyugtató, bensőséges hangulatot áraszt, finom puhasága pedig hívogatóan kényelmes. Nyugodtan lehet akár rajtaülve vagy heverészve tévét nézni, olvasni, játszani a gyerekekkel, kellemes meleg anyagának hála biztosan nem fogtok felfázni.
A shaggy szőnyeg a hetvenes évek Amerikájában élte fénykorát, de igazán sohasem megy ki a divatból, hiszen annyira puha és mutatós! Valódi nagy visszatérő a szőnyeg trendek között. Ráadásul a modern gyártási technológiáknak hála sokkal kedvezőbb áron juthatunk hozzá, mint valaha. A szőnyegek nem csak egyféle szálhosszban kaphatók, így tehát találsz rövidebb és hosszabb szálú shaggy fajtákat is. Színeket és mintákat illetően is hatalmas a választék; a szolid bézsektől a vidám, élénk színeken át a sötétebb barnákig, szürkékig bármilyet vásárolhatsz. Tinédzser lányok szobájába például tökéletes kiegészítő egy lágy rózsaszín vagy krémszínű shaggy szőnyeg, kisebb gyerekek szobájába, étkezőbe, előszobába viszont a kényessége miatt nem a legjobb választás. Tedd a franciaágy elé, a nappali közepére vagy a dohányzóasztal alá, garantáltan feltűnik majd a vendégeidnek is.
Összefoglalva tehát: ha pihe-puha, mutatós szőnyeget keresel, ami jókedvre derít, nappaliba és hálóba kiváló választás a shaggy szőnyeg. Hőszigetel, kényelmes, vidám, viszont ez egy kényesebb típus, így semmiképp ne olyan helyre tedd, ahol nagy a jövés-menés. Használattól függően hetente egy-két alkalommal porszívózd vagy rázd ki alaposan.
Válaszd ki a kedvenc shaggy szőnyeged a Szőnyeg Katalógusból! Webáruházunkban folyamatosan megújuló kínálattal, akciókkal és kiárusításokkal várunk.

Related Post