Álláscentrum Műkörömépítés,Szolgáltatás Az építőzselékkel könnyedén építhetünk hosszabb körmöket is

Az építőzselékkel könnyedén építhetünk hosszabb körmöket is

műköröm

A szakmájában mindenki a legjobb akar lenni, ezt pedig csak úgy érhetjük el, ha minőségi alapanyagokat használunk.

Mivel egyre több műkörmös van a piacon, így talán még fontosabb, hogy minden vendégünknek a maximumot nyújtsuk.

Ezt pedig csak úgy érhetjük el, ha csúcskategóriás minőségi termékeket használunk. Ezért a MarilyNails biztosan tökéletes választás lesz a számunkra, a mindennapi szalonmunkákhoz.

Egyre több hölgy választja az épített körmöket, mert sokkal tartósabb, mint a hagyományos lakk, amit szinte naponta kell újralakkozni.

A MarilyNails építő zselé, pedig biztosan elégedettséggel fog eltölteni bennünket, ugyanis nagyon szépen fogunk tudni vele dolgozni.

A builder géleket megtalálhatjuk sűrűbb és lágyabb állagban is, így biztosan mindenki megfogja találni a számára megfelelőt.

A zselék a legközkedveltebb színekben találhatóak meg, így a vendégek által kedvelt francia körmöket is könnyedén elkészíthetjük belőlük. A vendégek nem csak szép, hanem tartós körmökre is vágynak, ezért még fontosabb, hogy megfelelő anyagokkal dolgozzunk.

Az építőzselék kiváló tapadásuknak köszönhetően, nagyon tartós körmöket fognak eredményezni, amivel biztosan minden vendégünk elégedett lesz. Persze nem csak a vendégek számára fontos a jó minőség, hanem a szakemberek számára is, hiszen sokkal egyszerűbb velük dolgozni.

Az építőzselékkel könnyedén építhetünk hosszabb körmöket is, de töltére vagy saját köröm megerősítésére is tökéletesen használható. Ha hosszabb körmöket építünk, akkor érdemes odafigyelni a még tökéletesebb tapadásra, így a zselé alá használjunk base gelt vékony rétegben, a még tökéletesebb végeredményért. Az anyag UV és LED lámpában is tökéletesen átköt, így mindenki könnyedén használhatja.

A zselé nem csak kötés előtt formázható könnyen, hanem reszelés közben is, így sokkal gyorsabban végezhetünk. A clear építőzselé reszelés közben, pedig nagyon kellemes citrus illatot áraszt, ami számunkra és vendégeink számára is kellemesebbé teszi a körömépítést. Ezért válasszuk bátran a MarilyNails építőzseléit, mert biztosan nem fogunk bennük csalódni a munkánk során.

Ha elkezdjük használni az építőzseléket, akkor biztosan nem lesz kérdéses a számunkra, hogy valóban minőségi és csúcskategóriás termékekkel dolgozunk. A hatalmas anyagköltségtől sem kell tartanunk, ugyanis a zselék ára nagyon kedvező, ezért több okból is érdemes ezt a termékcsaládot választani.

Ha a szalonunkban csak minőségi anyagokat szeretnénk használni, akkor nem kérdés, hogy a MarilyNails lesz a legjobb választás a számunkra. Válasszuk az építőzseléket vagy a gél lakkokat, mert biztosak lehetünk abban, hogy csak tökéletes munkát fogunk velük végezni.

Related Post