Álláscentrum Egyéb kategória A minőségi időtöltés bankkártyája, a szépkártya

A minőségi időtöltés bankkártyája, a szépkártya

szépkártya

Maholnap egymillió darab szépkártya kerül forgalomba, hogy a dolgozók és családtagjaik minőség szolgáltatásokhoz jussanak a cafeteria keretből. A plasztik országszerte nagyon sok helyen használható.

A Széchenyi Pihenő Kártya ma már lassan egy millió munkavállaló pénztárcájában ott lapul, arra várva, hogy segítségével a cafeteria keretből a tulajdonos készpénz nélkül fizethessen a SZÉP Kártya elfogadóhelyeken. A szépkártya tehát gyorsan elterjedt, kedvelt fizetőeszköz lett a munkavállalók között.

A plasztik működésével kapcsolatos friss hírek, információk, melyek honlapunkon is olvashatóak, nem csak a dolgozóknak kívánnak segítséget nyújtani. A szolgáltató SZÉP Kártya elfogadóhelyek megjelenésének biztosítása is nagyszerű lehetőség abban, hogy a szépkártya birtokos dolgozó, valamint a szolgáltató könnyen egymásra találhasson.

A pihenőkártya három alszámlájának köszönhetően a szálláshely szolgáltatók, a vendéglátásban tevékenykedők, valamint a szabadidő alszámla felhasználási körébe tartozó szolgáltatók országszerte nagyon sok helyen várják a kártyabirtokosokat és családtagjaikat. A plasztikhoz ugyanis a főkártya mellé társkártya is igényelhető, a közvetlen családtagok részére. Az utalványkártyával többféle módon lehet fizetni, hasonlóképpen a hagyományos bankkártyákhoz. A plasztik használata talán éppen ezért is szerzett ilyen rövid idő alatt ekkora népszerűséget.

Az alszámlák bármelyike fordítható szállás költségek rendezésére. A vendéglátás alszámla akár a hétköznapok étkezéséhez is komoly segítséget nyújthat. A szabadidő alszámla legutóbbi bővítése során sokkal sportosabb felhasználást kapott a korábbi, egészségmegőrző, kulturális és szabadidős lehetőségek mellé.

A szépkártya portál azért dolgozik, hogy olvasóit minél több friss, érdekes és hasznos információval, valamint a kártyát elfogadó szolgáltatók folyamatosan bővülő adatbázisával várja, és segítse.

Related Post