Álláscentrum Egyéb kategória A laminált padlónál ügyeljünk a részletekre

A laminált padlónál ügyeljünk a részletekre

laminált padló

Amilyen népszerű a laminált padló, annyira felszínes információk alapján döntenek a vásárlásáról. Fontosabb tulajdonság a sűrűség, mint a vastagság, de még az is, hogy egy adott dekor összesen hány lapból áll.

A laminált padló népszerűsége nem csökken. Bár az emberek többsége még mindig csak 3-4 tulajdonság számba vétele alapján választ otthonába laminált padlót, mint ár, kopásállóság, vastagság, szín, mára sokkal fontosabb, és a szem elől sokkal rejtettebb tulajdonságaira is oda kell figyelni a laminált padlónál.

Erre hívja fel a figyelmet a Jepetto Parketta Stúdió, akik nemcsak összefoglalták a laminált padló vásárlás aranyszabályait, de több mint két tucat gyakorlatias cikk segítségével igyekeznek a laminált padló választás előtt állóaknak segíteni.

Megtudhatjuk tőlük, hogy a vastagságot, mit a laminált padló egyik tulajdonságát, nem kell túl misztifikálni. Egyszerűen felejtsük el a 6-os vastagságot, de még a 7-ről is érdemes áttérni a 8- mm-esre, a 10-esnél viszont már hangyányi különbséget fogunk tapasztalni.

Sokkal fontosabb ennél a kérdésnél a sűrűsége. A laminált padlók hdf lapjának sűrűsége átlagosan 850 kg/m3. Ez alatt már nem érdemes laminált padlót venni. De gondos odafigyeléssel prémium kategóriának megfelelő sűrűségű laminált padlót is ki lehet fogni szép középkategóriás áron (pl: Krono Original).

A laminált padlónál is igaz tehát, hogy az ördög a részletekben van.

Related Post