Álláscentrum Nemzetközi költöztetés,Szolgáltatás A költöztetés ára mindig korrek és megfizethető

A költöztetés ára mindig korrek és megfizethető

nemzetközi költöztetés

Egy költözés hatalmas feladat még akkor is, ha csak a szomszédos településre, vagy  városon belül költözünk, azonban ha új otthonunkat egy másik országban képzeljük el, az már egy egészen más szint. Nagyon sok papírmunkával és készülődéssel jár, és ez csak a jéghegy csúcsa; a külföldre történő költözés nem csak fizikailag, hanem a legtöbbek számára lelkileg is megterhelő, hiszen gyakorlatilag egy új élet kezdetét jelenti. 

Amennyiben költöztető cégünket, a Visszük.hu-t választja, a költözés fizikai aspektusával többé nem kell törődnie;

ha teljes körű szolgáltatásunk választja, a csomagolóanyagok beszerzésétől a dobozoláson át a bútorok elemekre történő szerelésééig mindent ránk bízhat. Hozzáértésünknek, elhivatottságunknak és szakértelmünknek köszönhetően garantálni tudjuk, hogy minden holmija épségben fog megérkezni a célállomásra. 

A bútorok és a csomagok több száz kilométerre történő utaztatása logisztikailag igen nagy kihívást jelent,

ezért is számít a nemzetközi költöztetés a szakma egy külön ágának. Mi elköltöztetjük Európa bármelyik országába, akár az egyik külföldi városból a másikba is. A leggyakrabban nyugat-európai államokba vállalunk fuvarokat, mint például Németország, Ausztria, Hollandia, Svájc vagy Franciaország, részben annak köszönhetően, hogy az Európai Unión belül egyszerűbb a költözés, azonban keleti irányba is örömmel költöztetünk. 

Üzleti filozófiánknak megfelelően a költöztetés árak mindig korrektek és megfizethetőek, továbbá kedvezményeket biztosítunk olyan esetekben, amikor munkánk nem sürgős, tehát hetekkel, vagy akár egy hónappal korábban megrendelik a költözést. Természetesen számunkra nincs lehetetlen észszerű kereteken belül, tehát van lehetőség S.O.S. jellegű fuvarokra is, amikor egy nemzetközi költöztetés akár pár napon belül megvalósulhat. 

Fontos megjegyezni, hogy nálunk minden 500 kilométernél hosszabb távú fuvar nemzetközi költöztetésnek számít abban az esetben is, ha az út során nem lépünk át egyetlen országhatárt sem. Ennek oka, hogy egy ilyen hosszú út logisztikailag nem különbözik egy valódi nemzetközi költöztetéstől, amik gyakran el sem érik ezt a távot. 

Related Post