Álláscentrum Klíma,Szolgáltatás,Windex hőszivattyú A hőszivattyú nem csak az új ingatlanok esetében kiváló választás

A hőszivattyú nem csak az új ingatlanok esetében kiváló választás

windex hőszivattyú

Az Ódor Klíma immár hosszú ideje ismert a minőségi klímaszerelésről, azonban arra is mindig nagy hangsúlyt fektettünk, hogy lépést tartsunk a technológiai fejlődéssel, folyamatosan bővítsük ismereteinket és szélesítsük tevékenységi körünket.

Ennek érdekében például szövetségre léptünk az észak-olasz székhelyű Windex Grouppal, aminek köszönhetően mára cégünk a Windex termékek kizárólagos magyarországi forgalmazójának számít.

Ezen termékek közös jellemzője a rendkívül magas minőség és az innovatív technikai megoldások. Egy Windex klíma vagy Windex hőszivattyú például a szükséges szerviz mellett garantáltan sok évig működik csendesen és megbízhatóan. A hőszivattyúk jelenleg még nem olyan elterjedtek, mint más, régebbi hűtési és fűtési megoldások, ezért talán érdemes róluk néhány szót szólni.

A hőszivattyú nagyon leegyszerűsítve tulajdonképpen egy olyan hűtőgép, amelynél nem a hideg oldalon elvont, hanem a meleg oldalon leadott hő kerül hasznosításra.

Legnagyobb előnyük, hogy működési elvükből kifolyólag a környezeti energiát nagymértékben hasznosítják, és többek között ennek köszönhetően rendkívül energiatakarékosak. Emiatt hosszabb távon nem csupán pénzt spórolnak meg, de az úgynevezett „zöld otthonok” követelményeinek is megfelelnek.

A hőszivattyú nem csupán új ingatlanok esetében kiváló választás, hanem ideális akkor is, amikor a már meglévő, de elavultabb fűtési rendszert kívánjuk korszerűbbre cserélni, különösen abban az esetben, ha az már javításra szorul.
Amint árajánlatot kér tőlünk, mi a lehető legkorábban felvesszük Önnel a kapcsolatot, amit az időpont egyeztetése követ.

A helyszíni felmérésünk ingyenes; ennek során meghatározzuk az Ön számára ideális típust és kialakítást. Munkatársaink minden esetben pontosan, az előre megbeszélt időpontban érkeznek a helyszínre, és a munkát nagy hatékonysággal és szakértelemmel végzik el. Szolgáltatásainkra természetesen garanciát vállalunk. Amennyiben bármilyen kérdése merül fel termékeinkkel vagy szolgáltatásainkkal kapcsolatban, forduljon hozzánk bizalommal!

Related Post