Álláscentrum Egyéb kategória A böngészés élménye

A böngészés élménye

masala

Sokszor előfordul, hogy az ember konkrét cél nélkül meg fel egy webáruházba, csak úgy nézelődni. Mint amikor megáll a kirakat előtt, cél nélkül. Mégha csak Masala a keresés célja, akkor is a jól felépített webáruházak ilyenkor is „megfogják” a nézelődőt, mert érdekes ott böngészni. Igaz, ezekből a nézelődésekből ritkán lesz vásárlás, de jó esetben pozitív élménnyel távozik a nézelődő, és ha egyszer szüksége lesz egy konkrét árura, akkor remélhetőleg eszébe jut ez a webáruház, és visszatér, de ekkor már mint vásárló.
Az egzotikusfuszerek.hu áruházban az effajta nézelődés egy igazi élmény, mert itt nem csak árucsoportokra van felosztva a termékslála, de égtájak, országok, kontinensek, témák szerint is. Így ha valaki a Japán fűszerekre, alapanyagokra kíváncsi, akkor ebbe a kategóriába lép be. Mindezt Mobilbarát verzióban, a mobilon szörfözve, könnyedén, egyszerűen, átláthatóan.
Ha átböngésztük magunkat a termékeken, és egy kis inspirációra van szükségünk, léphetünk a Receptek menübe, pl a Japán konyhát felsorakoztató finom ételkölteményekre. Az egyes recepteknél azt is megtudhatjuk egyszerűen, hogy abban a bizonyos receptben mi a különleges, nehezen beszerezhető, a közértben nem kapható hozzávaló, és azt, egy kattintással meg is vásárolhatjuk. Zseniális!

Related Post